Liity jäseneksi!

Voit liittyä yhdistyksemme toiminnan tukijaksi tällä verkkolomakkeella. Gospel Power ry:llä on kahdenlaisia jäseniä: varsinaisjäseniä sekä kannattajajäseniä. Alla kerrotaan tarkemmin, mitä eroa näillä jäsenyyksillä on.

Varsinaisjäsenet
Varsinaisjäsen on henkilö, joka on aktiivisesti mukana jonkin yhdistyksen projektin toiminnassa. Toivomme, että kaikki yhdistyksen projekteissa toimivat henkilöt liittyisivät yhdistyksemme varsinaisjäseniksi. Saat keväisin jäsenmaksukirjeen mukana yhdistyksen kuulumiskirjeen. Saat myös kutsun yhdistyksen syys- ja kevätkokoukseen aina silloin kun käsiteltävänä on yhdistyksen sääntöihin koskevia muutoksia.

Kannattajajäsenet
Vaikka et olisi mukana missään yhdistyksen projektissa, voit tukea toimintaamme liittymällä kannattajajäseneksi. Saat keväisin jäsenmaksukirjeen mukana yhdistyksen kuulumiskirjeen. Saat myös kutsun yhdistyksen syys- ja kevätkokoukseen aina silloin kun käsiteltävänä on yhdistyksen sääntöihin koskevia muutoksia.

Jäsenmaksu
Yhdistyksen jäsenmaksu on lähes vapaasti valittavissa: maksu voi olla 8 € tai 12 € tai 20 € tai vapaavalintainen summa yli 20 €. Olemme kiitollisia kaikesta tuesta! Jäsenmaksuilla pidämme yllä nettisivujamme sekä huolehdimme yhdistyksen lakisääteisistä asioista, kuten kirjanpito- ja toiminnantarkastuskuluista. Jäsenmaksuista pystymme myöntämään myös yhdistyksen sisäistä lainarahoitusta projektiemme toiminnan kehittämiseen. Mitä isompi kannattajajoukko meillä on, sitä helpompaa projektiemme on keskittyä siihen mikä heitä innostaa! Jäsenmaksusta lähetetään sinulle lasku alkuvuonna helmi-maaliskuussa.


    Tahdon liittyä Gospel Power ry:n:

    *) Yhdistyslain 11§:n mukaisesti yhdistyksellä on oltava tiedossa jäsenen koko nimi sekä kotipaikka. Toivomme kuitenkin, että voisit kertoa meille myös puhelinnumerosi ja sähköpostisi yhteydenpidon helpottamiseksi.